12.8.11

Wirawati The Red Warriors !!! Kehkehkehkeh


Hai untuk semua orang tak kira ko pendek ke tinggi cam galah ! :))


Perasan tak yang aku ni mengatakan aku Kaki Bola yang tak bape pro bermain bola tapi entry aku dah jarang menceritakan perihal bola . Aku bukan dah tak amik port dah pasal perkembangan bola neh, terutamanya pasukan kebanggaan aku The Red Warrios selepas kekalahan sadis dalam Piala FA !! Hahahahahaah 
* sadis woooooo *

Nehi2 skali yer. Cuma aku tak berkesempatan nak buat entry pasal bola. Sampai kekadang aku neh kena aje pot pet pot pet dengan bebudak rumah.

" Bola tak habis2 !! Tak ke mana nyer bola tuh ! "
" Oiii, tu ker yang masuk exam nanti. Dalam paper tu dia tanya ea team mana menang ? "
" Bola..bola. Bagi makan bola baru taw !! "

(^.^)

Setakat ini aku bangga dengan prestasi TRW. Walaupun tak menang dalam Piala FA, namun TRW berjaya membawa pulang Piala Liga Super beb !! Ingat senang ker nak menang. Payah oooowwwww. 
* over pulak :p *

Teringat pantun yang nyonya bagi kat aku selepas stress besar kalah dengan Terengganu.

Minum milo nge steroo
Red Warriors stedy blako !

Anok cino kijo pok leh
Dio kijo sudoh lamo
Piala FA kito tak leh
Liga Super kito gomo !

Pok Su tabur bajo
Daudsu dok sgajo

Make roti cicoh milo
Irfan Bakti musuh Red Warriors !

:: Pantun ni sekadar gurau2 kasar sahaja yer. Tapi pantun yang last skali tuh tak masuk langsung daaa. 
Huhuhuhuhuhu :))


Okeh ! Bagi membangkitkan semangat TRW aku semula, maka akan rasminya blog aku akan bertukar wajah  yang bertemakan " Gomo Klatey Gomo ". Hahahahaha. After this, tak de dah header aku dok cium penutup Canon tuh. Tapi aku akan still gunakan gelaran aku CMT. Musim Piala Malaysia pun nak dekat dah. Aura gila bola akan bertambah gile la wehhhhh. Hehehehehe


Senarai Pasukan Yang Akan Bertanding Dalam Saingan Piala Malaysia 2011
Kelantan FA
Selangor FA
Terengganu FA
Perak FA
Kedah FA
Johor FC
Negeri Sembilan FA
T-Team FC
Sarawak FA
Sabah FA
FELDA UNITED FC
Kuala Lumpur FA
PKNS FC
PDRM FC
Johor FA
Sime Darby Fc


Kelantan berada dalam kump C bersama2 pasukan :

Johor FC
Felda United
Sarawak

: : Agak2 kalau pakai highway neh, cam senang jer nak g final. Kehkehkehkeh * InsyAllah *





Coming Soon naaaa :))




p/s : Aku dah janji ngan bebudak umah, kalu Kelantan menang lagi, aku blanja depa makan .Huhuhuhuhu 
       * pokai aku ! * :p




Pot Pet Pot Pet
- Tamat -

6 comments:

  1. hoho...minat sggh ko bola stagho nih....

    ReplyDelete
  2. Alamakk..i kureng la folow bola2 ni dear..
    kalo time final jek kengkonon follow..
    canner??hehe! =P

    ReplyDelete
  3. tk der la fully about football neh..
    huhuhuhu

    ReplyDelete

suara rakyat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...