6.8.11

Mission Failed !!

Salam Ramadhan ke 6 !!

Tik tok tik tanggggg !! Eheh, hari ke6 dah ? Laa, rasa baru jer semalam baru start puasa. Bukan mission aku untuk berpuasa penuh dah tak berjaya. Hindek !!! Tapi buat assingment separuh highway. Huhuhuhuhuhu.
See.. Sure nak kata aku bukan pelajar yang rajin kan ? * memang pon ! :p *

Banyak na buat benda lain. Padahal assingment suruh siapkan tutorial jer. Jawapan semua dah ada dalam nota. Aku jer saja malas nak siapkan. See.. lagi sekali, MALAS !! Dah bertangguh- mangguh buat keje, camni lah jadinyer. Apa nak dengan jadi aku neh. Haish !! * Termenung sekejap *. Huhuhuhuhu. Dah la sekarang nak ngadap Test 2 pulop. Study ntah ke mana. Sapa2 kat sini ada buat sesi kaunseling free, invite la aku yer. Nak kena brainwash neh.  Clorox pon tak per.




Hehehehehe.. subjek MGT 321. Pebret aku neh !! :P



Sepatutnya kami2 kena hantar Tutorial rabu minggu lopeh dan rabu tuh sepatutnya Test 2 MGT ni. Tapi, 
tup2 ..* Bit..Bit * meseg masuk yang mengatakan exam ditangguhkan minggu depan ! 1sr reaction aku :
" Yiiihhaaaaaa !!! " ( Keluar dr bilik ), melompat kt ruang tamu umah :p
Ngehngehngehngeh. Macam tahu2 jer Madam neh aku tak study pape lagi. Hekceli, Madam tak bape sihat. Madam masuk hospital. Baby dia agresif na kot main tendang2 perut ibu dia. Hehehehehe. Memang minggu lepas sibuk dengan quiz. Tapi bukan aku jer yang merayakan pertangguhan test neh, budak umah aku pun sama 2x5 ngan aku. :)




OB neh ada 11 chapter. Chapter last kitorang kena study sendiri sebab Madam kesayangan kitorang 
( Madam Syikin ) nak bersalin. Tunggu masa jer sekarang. First baby tuh. Tak sabau nak tengok baby madam yang kiut miut. Hehehehehe. Aku justt dapat hantar sampai Tutorial 9 jer. Tu pun nak menyiapakan punya la macam siput. 




Kantoiiiii ! Yang neh T10, ada 2 soalan aku tak dapat jawab sbab soalan tu suruh pikiq. Time tuh aku tak boleh pikiq jawapannyer. So, jalan terbaik, aku tinggal dulu. Hehehehe


Maka dengan keazaman yang dipupuk sikit demi sedikit, lama bergunung-ganang ! Aku mencoba untuk menyiapaknnyer walaupun dah expired date.. Hehehehehe :p . Bagus jer azam aku neh. Get ready for next week,wednesday !! Test 2 MGT 321. Study la aku sampai chapter 11 tuh. Wish me luck bebanyak yer.







p/s : minggu exam neh, terawih tak taw dapat pergi ke tak. Tak pergi rugi woooooooo. :)




Pot Pet Pot Pet
-Tamat-

No comments:

Post a Comment

suara rakyat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...