16.9.11

Preview : The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 1


Salam 1 Malaysia !!!

Ade baik ka hari ini . Mentang2 cuti hari ni , mak aiii sesedap cekodok aje aku bangun lambat . 
( Subuh tak tinggal ok ! ) Hehehehehe . Kalau kat umah neh , konfom kena tepok punggung bila mak gerak suh bangun . Haish !!! Sudah2 , aku bukan nak cite pasal bangun lambat ke ape , tapi nak buat preview sikit pasal movie ni hah .

Sape yang memang dah dari awal tengok filem siri Twilight sebelum neh , konfom ternanti nanti next siri diowang kan . Nak taw sangat ape jadi kat Bella and pontianak paling hensem penah aku nengok , Edward . Kalu Twilight sebelum neh , The Twilight Eclipse , si Bella and Edward kawin . Jacob plak patah hati sebab wanita pujaan telah memilih pontianak sebagai teman hidup . Aku tengok trailer pon cam gempak jer . Comey plak tengok Bella ngandung . Huhuhuhuhu




Nantikan di pawagam !!!

3 comments:

  1. ade trailer ke?nk tgok!!!...huhuh ;p (peminat twilight nih)

    ReplyDelete
  2. Hehe. Teringin nak tengok anak pontianak. ^^

    ReplyDelete

suara rakyat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...