13.7.12

Playground .

Assalamualaikum .

Sapa kata umur dah terlebih jinak 21 tahun tak boleh main kat playground ? Ada bantahan ? Hahaha . Hanya muka yang tidak tahu malu hajo berani nak main kat tempat bebudak nu hah . Memang diakui aku memang sukakan playground . Eeeeuuuuuwww . Giler bebudak dan keanak-anakkan kan ? Arrggghhh , tolak tepi . Tebalkan muka anda . 

Dipagi yang mulia , waaaa , terus update neh . Aku serta Pah and Piqa pergi menempek kat playground kat area rumah Pah @enstek . Anak buah Pah tak ketinggalan . Wajib la ikut sebab diorang dah janji ngan diorang nak ajak p main kat sana . 

Sampai je kat sana , waaaaa , ada 2 budak laki yang memang comey lotey lah weh . Setelah meng interview si opahnya , kembaq rupenya budak neh . Usia baru mencecah 4 tahun . Uuuuuiii , rasa nak picit-picit aje pipi mereka yang gebu . Yang abang , Zafran dan si adik Zaquan .


Hahaha , akak beso tak tahu malu main jongkang jongket =)




Ini Zaquan . Adik . Giler sporting =)


Aku suka budak budak , so no wonder takder yang budak-budak tak suka kat aku !
hahaha

No comments:

Post a Comment

suara rakyat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...