20.11.11

Kembali


Salam =)

Hampir sekian lama aku tak menjengok aku punye Mr Bolog neh . Haish !! Rindu nak ber pot pet pot pet kat sini memang tak terkata ! Sendawa pun vibrate . Hahaha . memang giler dasyat . Ok ! Pendek kan aku punye title entry . Tapi tak bermaksud la entry aku short * yo yo jo * . Skunk dah masuk sem baru , senang citer ni last sem aku kt kolej neh . What ??!! Huhuhu , memang tak ku sangka cepat sungguh masa berlalu * poyo jer ayat aku *
Memang sangap la kan cuti sebulan . Dah masuk balik neh , hati neh rasa berat je nak tinggalkan umah tuh . Rindu bantal busyuk ! Rindu kucing2 aku ! Semua la rindu blake .

Hurm , sem neh aku dapat umah tingkat 3 . hahaha , memang akan membuatkan aku malas tahap gaban la nak p beli makanan kat cafe kan . Dan yang paling best , akan membuatkan aku kurus sikit kut !! Bak kata mama aku la kan ," kak , umah tingkat 3 neh , boley kurus la nanti " . Amin la kan . Gomok kut aku skag neh . Rungsing3 !!

Hekceli aku tak der mood sangat nak buat entry . Sebab mood tuh tak datang . huhuhuhu.
Ok lah , aku cau dulu . 
BuiBuiBuiBui

No comments:

Post a Comment

suara rakyat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...